Over ons

Al vier generaties lang - sinds 1946 - is familiebedrijf Selling Motorbikes hét adres voor alle Amsterdamse motorliefhebbers. Selling Motorbikes is officieel dealer voor Amsterdam en omstreken van de Japanse merken Honda en Suzuki. Naast deze merken waarvan showroommodellen en demo’s beschikbaar zijn bestaat het aanbod motoren uit zo’n 150 occasions, dus wil je een motor kopen dan ben je hier op het juiste adres. Als Bovag erkend dealerbedrijf is Selling Motorbikes al 75 jaar een vertrouwd adres voor duizenden motorrijders die kunnen bouwen op onze garantie en service.

Menigeen is zijn motor carrière begonnen met het behalen van het motorrijbewijs bij de gelijknamige Motorrijschool Selling gevestigd op de eerste verdieping bij onze gezellige koffiehoek en motorkleding en accessoires afdeling. Zoek je een motor dan helpen wij je graag verder op weg naar een goede match. Go for the Ride!

Na 38 jaar MotoPort lidmaatschap staat er vanaf 2021 weer Selling op de gevel en daar zijn wij bijzonder trots op! Het bedrijf “Motorhandel Selling” is door Hendrik Selling (meest links op de foto), grootvader van Rolf (meest rechts op de foto) opgericht te Amsterdam in 1946.In beginsel werden vooral stalling en onderhoudsdiensten aangeboden. Ten tijde van de industriële revolutie van de jaren ’50 zijn de eerste motor dealerschappen gerealiseerd. Na Duitse en Britse merken werden later ook Italiaanse en Japanse merken aan het assortiment toegevoegd. Midden jaren ’60 werd de bedrijfsleiding voortgezet door Rob Selling (2e van links), in die tijd groeide het bedrijf naar een top in 1978 van 800 verkochte motorfietsen en voorzag het bedrijf 20 medewerkers, waaronder de vader van Rolf (motorsportman van de 20e eeuw Frits Selling, midden op de foto) van werk.

Begin jaren ’90 heeft Maurice Selling (2e van rechts) de bedrijfsvoering van zijn vader Rob overgenomen. In 1996 verhuisde het bedrijf van de Amsteldijk 161 naar een nieuw pand aan de Spaklerweg 91 te Duivendrecht, hetgeen nog altijd onze thuisbasis is.

Direct naar