Motor verhuur

Selling Motorbikes verhuurt motoren van maart tot en met september. Reserveringen lopen via het platform Motoshare.nl. Klik op de link voor ons aanbod jonge Honda motoren.

Helmen en motorkleding hebben wij ruim beschikbaar voor verhuur en hoef je niet te reserveren, een complete uitrusting kost € 24 per dag. Pechservice, sloten en verzekering zijn in de huurprijs inbegrepen. In tegenstelling tot wat in de voorwaarden staat vermeld, is het eigen risico van € 1200,- op onze motoren niet te verlagen.

Huur je een motor en komt deze niet dezelfde dag terug, bijvoorbeeld voor een weekend, dan krijg je een ART 4 gecertificeerd kettingslot mee. Een huurmotor moet op slot aan een object als een boom, paal of hek vast staan. Ben je aan het oriënteren naar een motor en wil je weten of het type motor bij je past? Huur dan het model wat je voor ogen hebt. Dit zal je helpen bij het maken van je keuze. Mocht je het model van je keuze in ons aanbod vinden dan krijg je de huurkosten terug bij de aankoop.

Direct naar